Seegerwood

BILJETTER 2024

Askersund, Sjöängen

Karlstad, Scalateatern

Västerås, Konserthus

Örebro, Hjalmarbergman

Växjö, Teater

Ystad, Teater

Lund, Stadsteatern

Kristianstad, Kulturkvarteret

Kalmar, Teater

Halmstad, Teater

Vara, Konserthus

Värnamo, Gummifabriken

Göteborg, Lorensbergsteatern

Jönköping, Teater

Stockholm, Rival

Märsta, Kulturumteatern

Gävle, Teatern

Härnösand, Teater

Östersund, Storsjöteatern

SEEGERWOOD TOUR - DOUG SEEGERS & EVA EASTWOOD

Countrylegenden Doug Seegers och rockabillydrottningen Eva Eastwood samarbetar på nytt album och stor Sverige turné!

I ett unikt samarbete presenterar Guppy Entertainment, i samarbete med MTA Produktion, en oemotståndlig musikalisk resa med Doug Seegers och Eva Eastwood. Hösten 2024 släpper de ett album och ger sig ut på en omfattande turné runt om i Sverige.


Doug Seegers gripande sånger och genuina berättelser har rört miljontals hjärtan världen över. Efter en tuff start på livet, där han var hemlös fram till 2014, tog hans karriär fart efter att ha upptäckts av Jill Johnson. Sedan dess har han vunnit publikens hjärtan med sin traditionella countrymusik och ärliga berättarkonst.
Eva Eastwood är en ikon inom svensk rockabilly och har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Hon har gjort sig känd för sin energi, uttrycksfulla röst och unika musikaliska stil.


Samarbetet mellan Seegers och Eastwood kom till stånd genom en ömsesidig respekt och beundran för varandras musik. Albumet, som släpps av Ninetone Records hösten 2024, bjuder på en oemotståndlig blandning av countryns själfullhet och rockabillys energi. Duons unika röster smälter samman i gripande duetter och svängig rockabilly, och resultatet är en musikalisk resa som tar dig från Nashvilles bakgator till Sveriges 50-talsdansbanor.


"Jag är så glad att samarbeta med Eva på detta album. Hennes energi och talang är inspirerande, och jag tror att vi har skapat något riktigt speciellt."     - Doug Seegers


 "Att arbeta med Doug har varit en ren glädje. Han är en sann legend, och hans passion för musiken är smittsam. Jag kan inte bärga mig för att dela detta album med världen."   - Eva Eastwood


En oväntad vänskap med musikalisk magi.